Barszcz czerwony na kaczce
Kwaśna zupa barwy czerwonej, niezwykle aromatyczna i smaczna, na zakwasie lub z dodatkiem octu. Domowa, pyszna, aromatyczna. Dobrze smakuje z uszkami na wigilijnym stole.
Zobacz przepisKwaśna zupa barwy czerwonej, niezwykle aromatyczna i smaczna, na zakwasie lub z dodatkiem octu. Domowa, pyszna, aromatyczna. Dobrze smakuje z uszkami na wigilijnym stole.
Zobacz przepisGalaretki mięsne często goszczą na naszych stołach w Święta lub Sylwestra. Są również znakomitym przysmakiem przy imprezach alkoholowych. Idealnie smakują zimne z dodatkiem octu lub soku z cytryny. Przygotowane z odpowiednich składników odpowiednio wpływają na nasze zdrowie.
Zobacz przepisKlasyczna pomidorowa z ryżem. Sycąca i aromatyczna. Zupa przygotowana na bazie wywaru z kaczki. Głównym składnikiem nadającym smak i kolor są pomidory - te surowe i te z puszki. Zupę podaje się najczęściej z grubym makaronem lub ryżem. Zdarza się również jadać pomidorową ze startym serem żółtym.
Zobacz przepis